Köpa företag

När du är på jakt efter ett företagsförvärv ska du inte tveka att ta kontakt med oss på Företagsmäklare Stockholm. Våra erfarna medarbetare hjälper dig som vill köpa företag att hitta rätt. Hos oss finner du en mängd företag inom olika branscher. Vi kan se till att du får ta del av vår bevakningsfunktion och vi kan matcha dig med företag av intresse. Ett vanligt förfarande är att klienter som vill förvärva företag förser oss med en kravprofil som specificerar deras önskemål.

Vi hjälper dig hitta företag som passar dina preferenser

I vårt register finns en stor mängd företag till salu. När vi går igenom dina krav och förväntningar på den verksamhet du vill förvärva ser vi till sådant som firmans storlek, omsättning och antal anställda. Vi är experter på olika typer av affärsöverlåtelser och kan hjälpa såväl dig som söker ett vinstdrivande företag som dig som önskar bygga upp en verksamhet med potential. Tack vare vårt goda rykte i branschen får vi regelbundet in nya spännande objekt. När vi hittar verksamheter som passar din kravprofil ordnar vi möten och eventuella visningar.

Komplett hjälp när du ska köpa företag i Stockholm

Vi har goda referenser och anlitas av såväl köpare som säljare vid affärsöverlåtelser. Anledningarna till detta är många:

  • Vi ger ett personligt bemötande genom hela processen
  • Våra mäklare har lång erfarenhet av att analysera köpares behov
  • Vi erbjuder ett fast pris

Bra företagsmäklare med ett lågt arvode

Till oss kan du välja dig när du ska köpa företag i Stockholm och vill göra en lyckad affär. Våra företagsmäklare arvode är resonabelt och vi erbjuder dig som köpare ett fast pris, du kommer således ha en god överblick över kostnaderna. Våra mäklare utför en opartiskt och korrekt värdering av de företag som finns till salu hos oss. Vi ser till såväl köparens som säljarens intressen och vårt mål är alltid att alla parter ska bli nöjda. Våra medarbetare är tillgängliga och svarar gärna på dina eventuella frågor!