Sälja företag

Vänd dig till oss på Företagsmäklare Stockholm när du behöver experthjälp inför försäljningen av ditt företag. Våra kunniga företagsmäklare guidar dig genom hela säljprocessen. Vi har ett stort register med spekulanter som söker företag i alla branscher, de vill förvärva såväl vinstdrivande företag som verksamheter som går med förlust men har potential. När du ska sälja företag och vänder dig till oss börjar vi med att värdera ditt företag på ett korrekt och grundligt sätt. Vi har dina intressen i fokus och arbetar för att köpeskillingen ska bli bra.

Vi hjälper dig när du har ett företag till salu

Vi kan stå till din tjänst oavsett om du funderar på att sälja en enskild firma eller ett lite större bolag. Vår expertis sträcker sig över flera områden och du som säljare kan tryggt ägna dig åt din kärnverksamhet medan vi tar hand om samtliga steg i försäljningen. Efter inledande analyser och eventuella åtgärder för att öka ditt företags marknadsvärde påbörjar vi arbetet med marknadsföring och kontakter med intresserade spekulanter. Vi tar hand om alla kontakter och bokar in visningar och möten. När det blivit dags att utarbeta köpeavtal sköter vi även detta.

Expertis när du ska sälja företag i Stockholm

Genom åren har vi hjälpt företagsägare att sälja många olika typer av bolag. Det finns flera fördelar med att anlita oss:

  • Vi paketerar din verksamhet på ett attraktivt sätt
  • Våra företagsmäklare tar hänsyn till önskemål om sekretess
  • Vi ser till att en due diligence, köparens granskning av objektet, äger rum

Vi utför en värdering av ditt företag

När du ska sälja företag i Stockholm är det viktigt att få ditt objekt värderat. Vi har stora kunskaper om olika typer av analyser och kan bistå dig med värdering av företag. Dessutom kan vi, om du kontaktar oss tidig i processen, utföra en så kallad Exitanalys. Vid en sådan undersöker vi de möjligheter som finns för att göra din verksamhet ännu attraktivare för spekulanter, och vi kan lägga fram förslag på små eller stora åtgärder. Kontakta oss så berättar vi mer om vårt arbetssätt!